09 243 54 32 info@hr-planet.be

Introductie

Planet Group is dé HR specialist in flexible & temporary staffing binnen IT, HR en zorg. We zijn een sterk groeiende onderneming met vestigingen over heel Vlaanderen en Brussel. Dit jaar kregen we voor de 5de maal op rij het Great Place to Work label, en we werden reeds meermaals genomineerd tot Trends Gazelle. Voor HR-Planet zijn we op zoek naar een Business Development Manager.

HR-Planet (onderdeel van de Planet Group) is expert in flexible & temporary staffing in HR.

Vandaag stelt HR-Planet zowel freelance HR-consultants als bedienden te werk als payroll consultant, recruiter, HR officer, HRBP of HR-manager op verschillende projecten bij zowel TOP100 klanten als KMO’s. Wegens uitbreiding van het team zoekt HR-Planet een (functietitel) voor ons kantoor in Gent


Functie

Jouw takenpakket:

Je bent van A tot Z verantwoordelijk het aantrekken van nieuwe klanten: prospectie, relatie uitbouwen, voorstellen van HR professionals op opdrachten, contractbespreking met de klanten, opvolging van HR consultants

Je bent alert voor opportuniteiten en zorgt actief mee voor de strategische uitbouw van het klantennetwerk

Je onderhoudt positieve relaties met de medewerkers en klanten en bevordert open communicatie

Je bent eerder een “hunter” dan een “farmer” type

Het binnenhalen van nieuwe leads geeft je energie


Functie-eisen

Wie ben je? 

Je bent de trotse bezitter van een Bachelor of Master diploma én je beschikt over een eerste positieve werkervaring binnen sales / accountmanagement (focus hunting)

Een netwerk binnen de HR-wereld is een troef

Je spreekt en schrijft zeer goed Nederlands en bent zeer vlot aan de telefoon. Je durft je plan te trekken in het Frans

Je bent een echte netwerker, je gaat lange termijn relaties aan met je klanten en stelt je op als partner i.p.v. louter als leverancier 

Een doener zonder gedoe: je blijft durft initiatieven nemen en gaat tot actie over

Je hebt een positieve ingesteldheid

MS Office heb je onder de knie (Word & Excel)


Aanbod

Wat bieden we je aan?

Je komt terecht in een fantastisch tof team binnen een dynamisch bedrijf in volle groei met een no-nonsense attitude. Planet Group is al meerdere jaren bekroond met de trends Gazelle van groeibedrijf en haalt ook jaar na jaar het label “Great place to work” binnen. Planet Group organiseert ook tal van unieke events en campagnes waar je als werknemer mee deel kan van uitmaken. Van een avondje festival tot een dagje bomen planten.

Uiteraard bieden we je een voltijds contract van onbepaalde duur met een uitdagende verloning, aangevuld met extralegale voordelen (20 dagen verlof, 12 ADV dagen, maaltijd- en eco- cheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, representatieve bedrijfswagen en een onkostenvergoeding) en alle tools om je functie in de beste omstandigheden vorm te geven. Naast een mooie verloning, leuke events en de nodige opleidingen, groei je dus sowieso mee met de organisatie.

Voor de uitoefening van deze functie ben je hoofdzakelijk actief vanuit ons hoofdkantoor in Gent. Geef ons snel een seintje en wie weet ben jij binnenkort het nieuwste lid van HR-Planet .

Inlichtingen

Wilje graag meer weten? Stuur dan je cv naar Heleen.Cardinael@planet-group.be 


Solliciteren
Terug naar vacatures

Is dit jouw droomjob?

Solliciteren