09 243 54 32 info@hr-planet.be

Introductie

 

Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging?
De HR wereld bruist. Van HR administrators naar payroll- en recruitment specialisten, elk onderdeel van de HR schakel is van essentieel belang voor een succesvol bedrijf. Maar wat als een schakel hapert of uitvalt? Voor talrijke bedrijven zorgt dit voor de nodige kopzorgen. 
Hier komen wij van HR Planet aan zet! We ontzorgen namelijk onze klanten door HR professionals zoals JIJ projectmatig in te schakelen. Leuke uitdaging, niet?

 

Wij zijn een ambitieuze onderneming, gespecialiseerd in flexibele en tijdelijke staffing in HR. We maken deel uit van Planet Group en zijn al meermaals gecertificeerd als een Great Place to Work® en werden dit jaar 5e als best workplace! 

 

Functie

 

Projectmatig werken?
Onze HR professionals zoals jij kiezen bewust voor variatie en uitdaging. Maar als wat? Wel, dat hangt volledig van jou af!

Ben jij een ervaren Recruiter met een drive voor de perfecte match? Of ben je eerder een Payroll Specialist of word je wild van HR administratie? Binnen elke specialiteit hebben we een waaier aan projecten. Kan je niet kiezen of ben je een manusje van alles? Ook prima, wij zorgen voor een fijne mix in opdrachten voor jou.

 

Functie-eisen

 

Als HR Project Consultant

  • Kan je trots terugkijken op minimum 2 jaar HR ervaring (vb. in Recruitment, Payroll, als HR generalist etc.)
  • Pas je je snel in een nieuwe omgeving aan en leg je vlot nieuwe contacten
  • Spreek je zeer goed Nederlands  en kan je je goed uitdrukken in het Frans en Engels
  • Heb je een proactieve mindset en is elke dag iets nieuws leren jouw ding
  • Blijf je via opleidingen of netwerkevents up-to-date met de nieuwste trends in de HR wereld

 

Aanbod

 

What’s in it for me?
Je komt als HR ambassadeur terecht in een scale-up omgeving met een no-nonsense attitude en ondernemende mindset.

Vanaf dag 1 krijg je een vast contract met een mooi loon, een bedrijfswagen (elektrisch kan!) en een gevarieerd pakket extralegale voordelen om u tegen te zeggen. Flexibiliteit in de vorm van thuiswerk of 4/5de kan, dit is namelijk afhankelijk van project tot project. Maar vooral, je maakt deel uit van onze HR community en je bouwt samen met ons mee aan jouw loopbaan!

Interesse in deze boeiende uitdaging? Stuur dan jouw CV naar noor.simoens@hr-planet.be of sébastien.giannaros@hr-planet.be of bel ons op 09 243 54 04.
We ontmoeten jou heel graag bij een kop koffie of thee!

 

 

Solliciteren
Terug naar vacatures

Is dit jouw droomjob?

Solliciteren