09 243 54 32 info@hr-planet.be

Onze troeven

Altijd een passende match

Door grondige screening en opvolging kennen we onze teamleden door en door. Daarom vinden we telkens de juiste match. Op het vlak van kennis én bedrijfscultuur.

Snel een oplossing

Plots iemand langdurig out op jouw HR-afdeling? Is er een onvoorziene stijging van de werkdruk of dringende nood aan extra kennis? Geen probleem. Efficiëntie en een snelle service is voor ons een topprioriteit. Bovendien kunnen we rekenen op een brede pool van medewerkers.

Persoonlijke opvolging

Heb je vragen tijdens de loop van het project? Dan kan je altijd terecht bij je vaste contactpersoon. We maken tijd voor feedback en sturen bij waar nodig, zodat onze medewerkers elke dag het beste van zichzelf kunnen geven.

Opdracht tot het einde volbracht

Als onderdeel van de Planet Group kan HR-Planet tegen een stootje. We blijven operationeel, ook in uitdagende tijden. Je mag er dus op vertrouwen dat elke opdracht effectief tot het einde toe succesvol zal worden volbracht.

Voor welke profielen kan je bij ons terecht?

We helpen jouw bedrijf vooruit met HR-medewerkers binnen deze domeinen:

 

Operationeel

 • Payroll
 • Rekrutering & Selectie
 • HR-Administratie
 • HR-Officer
 • HR Business Partner

 

Strategisch

 • Changemanagement
 • HR-management
 • Talentmanagement
 • Payroll- en rewardmanagement

 

Technisch

 • HR-implementaties
 • HR-projectmanagement

 

Samenwerken? Graag!

Contacteer ons 

Dit vinden onze klanten

De Vlaamse Waterweg
De Vlaamse Waterweg

HR Manager

"HR-Planet slaagt er telkens in om ons kandidaten voor te stellen die niet enkel qua expertise tegemoet komen aan onze nood, maar ook qua stijl en persoonlijkheid perfect in onze teams passen! Zij garanderen bovendien een persoonlijke en vlotte service. Zij spelen kort op de bal tijdens de eerste dagen en weken van de opdracht, en volgen nauw op of de match ook een match blijft. Ik ben erg tevreden met de dienstverlening die HR-Planet biedt!"

DS Smith
DS Smith

HR Coördinator

"Dankzij HR-Planet hadden wij heel snel een heel fijne tijdelijke collega! En nog belangrijker, iemand die de opdracht had begrepen en zeer zelfstandig te werk kon gaan. Kwaliteit dus. Alles verliep telkens heel vlot, zowel administratief als naar betalingen toe. Fijne samenwerking die zeker aan te raden valt."

Imerys
Imerys

HR Director Benelux

"De service is heel professioneel. HR-Planet is steeds in staat de juiste kandidaat voor de job te vinden. Ze begrijpen heel goed onze behoeften. We blijven dan ook met hen samenwerken bij komende zoekopdrachten. Ik beveel HR-Planet aan iedereen aan."

Besix Infra Support
Besix Infra Support

Manager People

"De samenwerking met HR-Planet verliep direct heel vlot. De verwachtingen omtrent het gezochte profiel werden correct ingeschat. Daarnaast was ik positief verrast door hun korte responstijd. Dit maakte het samenwerken heel aangenaam met een minimale belasting voor de eigen HR-afdeling."

Jouw HR ook een boost geven?

Contacteer ons