09 243 54 32 info@hr-planet.be

Jouw voordelen

Bij HR-Planet voel je je meteen welkom. We luisteren naar jouw ambities als HR-professional, en matchen jouw competenties en voorkeuren met de juiste projecten en organisaties. Met veel variatie, zodat jij er telkens met volle goesting je tanden inzet.

 

Vast in dienst? Of toch liever freelance? Bij ons kan het allebei. In het eerste geval krijg je bovendien tal van opleidingskansen en een bedrijfswagen. En uiteraard ben je altijd welkom op onze events en personeelsfeestjes.

 

Ook belangrijk: je komt terecht bij een unieke werkgever die zich dagelijks inzet voor het welzijn en het werkplezier van zijn medewerkers. En nog beter: als onderdeel van de sterke Planet Group overwinnen we ook uitdagende tijden. Je bouwt dus met een gerust hart aan een gevarieerde carrière bij ons.

Deze profielen zoeken we

We verwelkomen HR-professionals die zich snel kunnen integreren in een nieuwe werkomgeving. Bovendien heb je bij voorkeur enkele jaren ervaring in één of meer van volgende domeinen:

 

  • Recruitment
  • Payroll
  • Comp & Ben
  • HR generalist
  • HRIS
  • Management

 

Heb je de juiste expertise, hou je van afwisseling en beleef je graag plezier op je werk?

Vind hier jouw droomjob

Dit zeggen onze medewerkers

Dominique Van Eynde
Dominique Van Eynde

HR Generalist

"Waarom ik graag werk  met HR Planet? De medewerkers bij HR Planet geven mij een goed gevoel. Het zijn jonge, goed uitziende mensen die de moeite doen om mee te gaan op een eerste kennismakingsgesprek en dat waardeer ik enorm. Wanneer ik mij wat onzeker voel (vooral wegens mijn leeftijd )  blijkt achteraf dat ik toch een opdracht toegewezen krijg wat doet vermoeden dat zij door hun toegevoegde waarde, de klant toch kunnen overtuigen om met mij samen te werken. Een heel fijn en motiverend gevoel geeft mij dit."

Kris
Kris

Freelance Recruitment Specialist

"De projecten die ik voorgesteld krijg zijn op maat van mijn voorkeuren en expertise. Communicatie, updates en feedback komen altijd vlot door. Het is leuk samenwerken met een HR-partner die weet waar je op mikt."

Carine
Carine

Payroll Specialist/Administrator

"Er is veel aandacht voor een goede match, de administratie loopt vlekkeloos en de aanpak is heel persoonlijk."

Peter
Peter

Payroll Specialist

"Ik kon aan de slag bij een grote retailketen. HR-Planet begeleidde het wervingsproces van a tot z. Enkele dagen later kon ik al starten. HR-Planet houdt tijdens de opdracht regelmatig contact. En ook op administratief vlak loopt alles gesmeerd, met correcte contracten en een tijdige betaling."

Anima
Anima

Payroll Specialist

"Het is superfijn om met HR-Planet samen te werken. Ze luisteren erg goed naar je verhaal en zoeken naar een klant en opdracht die een sterke match vormt met jouw talenten en persoonlijkheid. Ook tijdens de opdracht geven ze nog regelmatig support."

Doe zoals zij en help je carrière vooruit.

Check onze vacatures