09 243 54 32 info@hr-planet.be

Jouw voordelen

Bij HR-Planet voel je je meteen welkom. We luisteren naar jouw ambities als HR-professional, en matchen jouw competenties en voorkeuren met de juiste projecten en organisaties. Met veel variatie, zodat jij er telkens met volle goesting je tanden inzet.

 

Vast in dienst? Of toch liever freelance? Bij ons kan het allebei. In het eerste geval krijg je bovendien tal van opleidingskansen en een bedrijfswagen. En uiteraard ben je altijd welkom op onze events en personeelsfeestjes.

 

Ook belangrijk: je komt terecht bij een unieke werkgever die zich dagelijks inzet voor het welzijn en het werkplezier van zijn medewerkers. En nog beter: als onderdeel van de sterke Planet Group overwinnen we ook uitdagende tijden. Je bouwt dus met een gerust hart aan een gevarieerde carrière bij ons.

Deze profielen zoeken we

We verwelkomen HR-professionals die zich snel kunnen integreren in een nieuwe werkomgeving. Bovendien heb je bij voorkeur enkele jaren ervaring in één of meer van volgende domeinen:

 

  • Recruitment
  • Payroll
  • HR-administratie
  • Comp & Ben
  • HR generalist
  • HRIS
  • Management

 

Heb je de juiste expertise, hou je van afwisseling en beleef je graag plezier op je werk?

Vind hier jouw droomjob

Dit zeggen onze medewerkers

Lana
Lana

Freelance Recruiter

“Ondertussen ben ik bijna 1,5 jaar aan de slag als freelance Recruiter via HR-Planet en als het aan mij ligt mag dat nog veel langer duren! Altijd een heel fijn contact, goede opvolging, ik kan bij het team terecht met al mijn vragen en een zeer correcte verloning.”

Jeroen
Jeroen

HR Project Manager

“Bij HR-Planet word je bijgestaan en ondersteund in woorden en daden. Een echt topteam. Als je iemand nodig hebt, staan ze voor je klaar en een regelmatige spontane check-in er bovenop. Een event met een spreker of gewoon wat fun, het kan allemaal als aanvulling op de professionele omkadering.”

Lies
Lies

HR & Payroll Officer

“Ik werk reeds meerdere jaren samen met HR-Planet en vanaf het begin ervaar ik een persoonlijk en spontaan contact. Ze voelen direct aan of er een match is tussen de freelancer en de klant en komen met meerdere voorstellen waardoor je een keuze kan maken uit verschillende projecten. De samenwerking verloopt heel vlot, er is een goede en regelmatige opvolging tijdens het project. Binnen het team heerst een positieve vibe, zo worden er op regelmatige basis events georganiseerd. Kortom, ik kan een samenwerking met HR-Planet alleen maar aanbevelen, zowel aan freelancers als aan opdrachtgevers.”

Eva
Eva

Payroll Specialist

"Sinds begin 2023 werk ik samen met HR-Planet. Vanaf het eerste moment had ik al meteen het gevoel dat ik mezelf kon zijn en dat openheid echt gewaardeerd wordt, en dit langs beide kanten. Men neemt de tijd om je te leren kennen. Tijdens de eerste kennismaking bij een nieuwe opdracht, neemt men ook de moeite om het gesprek bij te wonen. Ook de kwartaaldrinks bieden waardevolle momenten om te netwerken en ervaringen te delen met andere freelancers. Er wordt bij regelmaat ook eens gepolst hoe het met je gaat. Ik kan hen ten zeerste aanraden, een team met allemaal enthousiaste, fijne mensen."

Nadia
Nadia

HR Advisor

"Ik kan met zekerheid zeggen dat mijn ervaring met HR-Planet buitengewoon positief is. Wat de samenwerking met HR-Planet extra bijzonder maakt, is hun sterke focus op verbinding. Ze organiseren regelmatig leuke evenementen waarbij freelancers worden betrokken. De combinatie van professionaliteit, toegankelijkheid en verbinding maakt deze samenwerking naast succesvol ook plezierig. Ik kan HR-Planet ten zeerste aanbevelen aan zowel opdrachtgevers als freelancers die op zoek zijn naar een betrouwbare en stimulerende partner in HR-opdrachten."

Evelien
Evelien

HR Generalist

“Toen ik na een aantal eerdere ervaringen opnieuw wat zoekende was naar een juiste match, was ik heel blij een werkgever te mogen vinden met een visie die dicht aanleunt bij mezelf. Een jong en dynamisch bedrijf met het hart op de juiste plaats voor hun werknemers. Werken bij HR-Planet voelde dus eigenlijk als thuiskomen na een lange reis met een hobbelig parcours. Je begrepen voelen, check! Jezelf kunnen zijn, double check! Gelijk gezinden ontmoeten, triple check!”

Annick
Annick

HR Consultant

“Ik hou van afwisseling, maar voel me ook graag ondersteund door een vaste cocon, wat ik heb gevonden bij HR Planet. Een warme boîte met een persoonlijke aanpak en een open communicatie. In de zoektocht naar mijn eerste project voelde ik heel sterk dat ik zelf aan het stuur zat. HR-Planet gaf me de vrijheid om zelf de keuze te maken voor een opdracht die goed bij me past.”

Debby
Debby

Recruiter

“Gezien het mijn eerste opdracht is als freelancer ben ik ontzettend blij dat ik dit via HR-Planet heb kunnen waarmaken! Als er mij iets onduidelijk is of ik heb een vraag, kan ik zonder enige twijfel contact opnemen met één van de medewerkers.”

Danielle
Danielle

Senior Recruiter

“Werken via HR-Planet is een zeer aangename en leerrijke ervaring."

Simon
Simon

HR Change Manager

“De regelmatige check-ins vanuit HR-Planet en het feit dat ik beroep kan doen op het ruime netwerk van andere freelancers dragen enkel bij tot deze positieve ervaring.”

Dominique
Dominique

HR Generalist

"Waarom ik graag werk  met HR Planet? De medewerkers bij HR Planet geven mij een goed gevoel. Het zijn jonge, goed uitziende mensen die de moeite doen om mee te gaan op een eerste kennismakingsgesprek en dat waardeer ik enorm. Wanneer ik mij wat onzeker voel (vooral wegens mijn leeftijd )  blijkt achteraf dat ik toch een opdracht toegewezen krijg wat doet vermoeden dat zij door hun toegevoegde waarde, de klant toch kunnen overtuigen om met mij samen te werken. Een heel fijn en motiverend gevoel geeft mij dit."

Kris
Kris

Freelance Recruitment Specialist

"De projecten die ik voorgesteld krijg zijn op maat van mijn voorkeuren en expertise. Communicatie, updates en feedback komen altijd vlot door. Het is leuk samenwerken met een HR-partner die weet waar je op mikt."

Carine
Carine

Payroll Specialist/Administrator

"Er is veel aandacht voor een goede match, de administratie loopt vlekkeloos en de aanpak is heel persoonlijk."

Peter
Peter

Payroll Specialist

"Ik kon aan de slag bij een grote retailketen. HR-Planet begeleidde het wervingsproces van a tot z. Enkele dagen later kon ik al starten. HR-Planet houdt tijdens de opdracht regelmatig contact. En ook op administratief vlak loopt alles gesmeerd, met correcte contracten en een tijdige betaling."

Anima
Anima

Payroll Specialist

"Het is superfijn om met HR-Planet samen te werken. Ze luisteren erg goed naar je verhaal en zoeken naar een klant en opdracht die een sterke match vormt met jouw talenten en persoonlijkheid. Ook tijdens de opdracht geven ze nog regelmatig support."

Doe zoals zij en help je carrière vooruit.

Check onze vacatures