09 243 54 32 info@hr-planet.be

Wie zijn we?

HR-Planet is de specialist in tijdelijke en flexibele staffing in HR. We ondersteunen organisaties met een tijdelijk personeelstekort of een gebrek aan de juiste knowhow, zowel op korte als lange termijn.

Dit maakt ons uniek

KWALITEIT
Een grondige screening is alles. Zo vinden we telkens de perfect fit tussen onze HR-professionals en tijdelijke HR-opdrachten bij tal van organisaties. Voor een boeiende carrière met veel afwisseling, en voor geslaagde HR-opdrachten dankzij de juiste expertise.
SNELHEID
Snelle service, duidelijke communicatie en de juiste prioriteiten stellen: daar gaan we voor. We beschikken over een uitgebreid team aan kandidaten en medewerkers, zodat we elke HR-nood snel kunnen oplossen.
PERSOONLIJK EN OPEN
Al onze klanten en medewerkers kunnen rekenen op onze persoonlijke aanpak. Wij volgen elk project op de voet. We maken tijd voor feedback en zorgen dat je als medewerker elke dag het beste van jezelf kan geven. En dat is ook goed voor onze klanten.
STABILITEIT
Ons moederbedrijf Planet Group is een vaste waarde in het HR-landschap. Klanten mogen erop vertrouwen dat projecten die ze met ons opstarten succesvol worden voltooid. Medewerkers kunnen met een gerust hart bouwen aan een goedgevulde carrière bij HR-Planet.

BEST WORKPLACE

Voor het vierde jaar op rij kunnen we ons officieel een Great Place to Work nemen! Meer nog, dit jaar zijn we zelfs verkozen tot Best Workplace! We zijn bijzonder trots op deze erkenning. Het is het resultaat van een continue inzet om onze medewerkers ondersteuning, groeikansen en werkplezier te bieden.

Onze waarden

Respect

Open communicatie en respectvolle feedback, tegenover klanten en medewerkers, is cruciaal. We vinden authenticiteit en oprechte interesse in onze mensen en klanten belangrijk en dat merk je ook aan onze pure omgangsstijl.

 

Betrokkenheid

We smeden een band bij ieder contact. Door regelmatige ontmoetingsmomenten voelen onze medewerkers zich echt deel van HR-Planet. We volgen hun projecten van nabij op en zoeken voortdurend naar nieuwe uitdagingen waar zij zich met plezier voor engageren.

Optimisme

Ons glas is nooit half leeg. Het loopt altijd over van enthousiasme. Onze medewerkers denken graag met je mee en zoeken naar creatieve oplossingen. Ook wijzelf zetten ons voortdurend in voor een positieve werksfeer, door onze persoonlijke opvolging, ontwikkelkansen en leuke bedrijfsevents.

 

Volharding

We werken graag lang met je samen. Oplossingsgericht en to the point maken we duurzame afspraken die voor iedereen haalbaar zijn. Klanten kunnen erop rekenen dat we hun projecten tot een goed einde brengen. Medewerkers hebben uitzicht op een lange en boeiende carrière bij HR-Planet.

Zin om samen te werken?

Maak een afspraak