09 243 54 32 info@hr-planet.be

Wie zijn we?

HR-Planet is de specialist in tijdelijke en flexibele staffing in HR. We ondersteunen organisaties met een tijdelijk personeelstekort of een gebrek aan de juiste knowhow, zowel op korte als lange termijn.

Dit maakt ons uniek

KWALITEIT
Een grondige screening is alles. Zo vinden we telkens de perfect fit tussen onze HR-professionals en tijdelijke HR-opdrachten bij tal van organisaties. Voor een boeiende carrière met veel afwisseling, en voor geslaagde HR-opdrachten dankzij de juiste expertise.
SNELHEID
Snelle service, duidelijke communicatie en de juiste prioriteiten stellen: daar gaan we voor. We beschikken over een uitgebreid team aan kandidaten en medewerkers, zodat we elke HR-nood snel kunnen oplossen.
PERSOONLIJK EN OPEN
Al onze klanten en medewerkers kunnen rekenen op onze persoonlijke aanpak. Wij volgen elk project op de voet. We maken tijd voor feedback en zorgen dat je als medewerker elke dag het beste van jezelf kan geven. En dat is ook goed voor onze klanten.
STABILITEIT
Ons moederbedrijf Planet Group is een vaste waarde in het HR-landschap. Klanten mogen erop vertrouwen dat projecten die ze met ons opstarten succesvol worden voltooid. Medewerkers kunnen met een gerust hart bouwen aan een goedgevulde carrière bij HR-Planet.

BEST WORKPLACE

Voor het vijfde jaar op rij kunnen we ons officieel een Great Place to Work noemen! Meer nog, dit jaar zijn we zelfs voor de tweede keer op rij verkozen tot Best Workplace! We zijn bijzonder trots op deze erkenning. Het is het resultaat van een continue inzet om onze medewerkers ondersteuning, groeikansen en werkplezier te bieden.

Onze waarden

BETROKKENHEID

We smeden een band bij elke contact. De deur staat altijd open, voor klanten en medewerkers. Onze IT’ers voelen zich daardoor echt deel van IT-Planet. En die betrokkenheid uit zich in hun verantwoordelijkheidsgevoel om ‘hun’ project bij de klant te laten slagen.

AUTHENTICITEIT

Bij Planet Group streven we naar een omgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn, zowel op persoonlijk als professioneel niveau, waar eerlijkheid en oprechtheid worden gewaardeerd en gestimuleerd. Authentiek zijn gaat hand en in hand met transparante communicatie: we moedigen medewerkers aan om eerlijk en open te communiceren, zowel binnen het team als met klanten of sollicitanten. We zijn transparant in onze communicatie en besluitvorming, en we staan open voor nieuwe ideeën en verschillende perspectieven. Het nastreven van authentieke relaties, transparantie en eerlijkheid in al onze interacties is essentieel voor ons.

OPTIMISME

Een positieve ingesteldheid zorgt voor gedrevenheid en die continue gedrevenheid zorgt voor resultaat. We creëren een positieve werksfeer, door onze persoonlijke opvolging, ontwikkelkansen en leuke bedrijfsevents.

RESPECT

Respect staat centraal in onze relatie met klanten en medewerkers. We vinden open communicatie en feedback belangrijk, gaan zorgvuldig om met onze beroepsethiek en houden rekening met wat voor iedereen fair aanvoelt.

 

VOLHARDING

We gaan resoluut voor langetermijnsamenwerking en een continuïteit aan opdrachten. Vertrouwen geven en krijgen is cruciaal om projecten tot een goed einde te brengen. Door echt te luisteren naar elkaar, komen we tot duurzame werkmethodes die voor iedereen haalbaar zijn.

Zin om samen te werken?

Maak een afspraak